Stephen G. Kochan - Programfejlesztés C nyelven (Ramponált)

Programfejlesztés C nyelven (Ramponált)

Programfejlesztés C nyelven (Ramponált)

Ebből a könyvből megtanulhatjuk a C nyelvű programfejlesztés fogásait. Függetlenül attól, hogy az olvasó gyakorlott fejlesztő, vagy csak most kezdi tanulni a programozást ebből a könyvből világos képet kap majd egy olyan nyelvről, amely számos ma használt objektum-központú programozási nyelv alapjául is szolgált (C++, Objective-C, C#, Java).
A könyv minden témakört példákon keresztül mutat be. Minden új nyelvi elemet teljes, működő programok illusztrálnak benne. A szerző részletes elemzést ad minden a könyvben bemutatott C függvényről, a nyelvi alapelemek ismertetése mellett pedig mindenütt felhívja a figyelmet a követendő stílusra is. A fejezetek végén található gyakorlatoknak köszönhetően a kötet oktatási anyagként és egyéni tanulásra egyaránt kiváló.
A könyv a C nyelv valamennyi elemét és szolgáltatását érinti, még a legfrissebb ANSI C99 szabványban bevezetett változtatásokat is. A C nyelv összefoglalását, valamint a szabványos C könyvtár függvényeinek rövid leírását a függelékek tartalmazzák. Ezek a részek kiváló referenciaként szolgálhatnak a gyakorló programozó számára is.

Programfejlesztés C nyelven (Ramponált)

Nincsen hozzászólás