Scott Kelby - Professzionális portréretus

Professzionális portréretus

Professzionális portréretus

Ebben a könyvben lépésről lépésre minden benne van, ami az arcképek hibáinak professzionális helyrehozásához, illetve a portrék feljavításához és kiigazításához szükséges. Itt a lehetőség megtanulni azokat a szakmai fogásokat, melyekkel Scott 5, 15, 30 perc alatt valósít meg egy teljes retusálási munkafolyamatot.

A kiadványban mindent megtalálsz, lépésről lépésre bemutatva, ami az arcképek hibáinak helyrehozásához, illetve a portrék feljavításához és kiigazításához szükséges. A kötetben bemutatott Photoshop-eljárások alkalmazásával olyan képeket állíthatsz elő, amelyek ámulatba ejtik majd a megbízóidat. A következőket fogod megtanulni:

  • Hogyan teheted lágyabbá és egyenletesebbé a bőrt úgy, hogy megmaradjon annak részletgazdagsága és textúrája?
  • Mik a legjobb fogások a szemek, a szemöldök és a szempillák kiemelésére?
  • Hogyan élesíthetsz a kép bizonyos területein bonyolult kitakarás (maszkolás) nélkül?
  • Hogyan állíthatsz elő vonzó ajkakat?
  • Hogyan távolíthatod el a bőrhibákat és a pattanásokat gyorsan, de a részletek megtartásával?
  • Milyen trükköket alkalmaznak a profik az alakformálásra?
  • Hogyan teheted gyönyörűvé a hajat?
  • Hogyan érheted el, hogy a képeid retusálás után is természetes hatásúak maradjanak?
  • Hogyan dolgozik Scott? 5, 15 és 30 perces teljes munkafolyamatok, az elsőtől az utolsó lépésig

Ha meg szeretnéd tanulni azokat a szakmai fogásokat, amelyeket a legnevesebb profi fotósok is alkalmaznak a képek retusálásához, kiigazításához, feszesebbé és árnyaltabbá tételéhez, pontosan erre a könyvre van szükséged. Ez a kötet radikálisan meg fogja változtatni azt, ahogyan arcképeket retusálsz, és megmutatja, hogyan állíthatsz elő minden korábbinál szebb és természetesebb hatású portréfotókat.

A szerzőről: Sott Kelby, aki a Photoshop User magazin szerkesztője, kiadója és társalapítója, a népszerű heti internetes videoműsor, a Photoshop User TV házigazdája, valamint a D-Town TV (a digitális tükörreflexes gépet használó fotósok heti videoműsora) társházigazdája. Scott mindemellett az NAPP (National Association of Photoshop Professionals, a hivatásos Adobe® Photoshop®-felhasználók országos szakmai szövetsége), valamint a Kelby Media Group, Inc. nevű oktatási, képzési és kiadóvállalat elnöke.
Scott az Adobe Photoshop Seminar Tour oktatási igazgatója, a Photoshop World Conference & Expo szakmai védnöke, valamint a KelbyTraining.com internetes Adobe Photoshop-tanfolyamainak és oktató DVD-inek előadója, aki 1993 óta oktatja az Adobe Photoshop használatát.

Professzionális portréretus

Nincsen hozzászólás